2 mins read

Kuinka saada enemmän irti uudesta kaupungista tai älylaitteella

Osa ilosta tutkia ja löytää uusi kaupunki on tunne kuin kala vedestä ja sitten kokea paikka itse, kun huomaat piilotettuja helmiä ja uusia paikkoja, jotka tarjoavat maun sen tunnelmasta ja tunnelmasta alueella. Tämä on löytämisen ilo ja se on asia, joka jokaisen matkustajan pitäisi tuntea.
Minulla oli tämä kokemus kerran Puolassa ystäväni kanssa, kun törmäsimme fantastiseen piilotettuun “klubiin” muutaman askeleen päässä rauhallisella alueella Krakovassa. Klubi oli erilainen kuin mikään muu, jonka olimme nähneet ennen kuin jokainen seinä koostui lähes kokonaan näytöistä, jotka oli peitetty tanssivilla, eksoottisilla visualisoinneilla. Se oli kaunis ja siinä oli viileä ja lähes vieraanvarainen tunnelma.
Ainoa ongelma on, että monille meistä se ei usein mene niin. Sen sijaan kävelemme loputtomasti ympyröissä, kunnes lopulta luovutamme ja yritämme löytää lähimmän matkan. Kun kompastumme baariin, se on usein enemmän paikallinen pubi, jossa kaikki tuijottavat meitä “tulokkaana” ja jossa olemme kaukana tervetulleista.
Siksi tekniikasta on tullut voimavara matkustajille ja uusiin kaupunkeihin muuttaneille. Käyttämällä mobiililaitteitamme voimme saada tonnia tietoa saapuneesta paikasta ja saada nopeasti ohjeita ja neuvoja kaupungin parhaista vierailukohteista.
Haluatko saada enemmän irti matkoistasi? Harkitse sitten matkapuhelimesi käyttöä näin …
Ympärilläni
Around Me on hämmästyttävä sovellus, joka tekee sen, mitä se sanoo: se luettelee mielenkiintoisia asioita, jotka sijaitsevat lähellä, mukaan lukien mahdolliset ruokapaikat, huoltoasemat, hotellit, kaupat ja paljon muuta. Erinomainen inspiraatioon ja loistava hätätilanteessa.
Google Kartat
Voit tietysti aina halutessasi käyttää Google Mapsia samoihin tarkoituksiin, ja jos teet nopean haun “ravintoloista”, “supermarketeista” tai mistä tahansa muusta, löydät heti esimerkkejä alueeltasi. Koska olet Google, voit myös käyttää muita hakukriteerejä, esimerkiksi hakea “italialaisia ​​ravintoloita North York”, jos haluat. Mikä parasta, Google Maps antaa sinulle suoran reitin, kun etsit tiettyä ravintolaa.
Verkko
Ehkä paras resurssi on verkko, jonka avulla voit löytää kymmenen luetteloa alueen parhaista nähtävyyksistä, parhaista ravintoloista, parhaista hotelleista ja muusta.
minä käännän
Jos matkustat ulkomaille, haluat käyttää jotain kääntääksesi ja oppiaksesi sanomaan asioita. iTranslate on hidas keskustelussa, mutta jos haluat tietää, mitä valikossa tarjotaan, se on uskomattoman hyödyllistä.
Paikalliset sovellukset
Kokeile kirjoittaa lähialueesi nimi sovelluskauppaan, ja hämmästyt, mitä tulee esiin. Paikalliset oppaat alueelle tai metrolle, sovellukset kuuluvat paikallisille yrityksille ja paljon muuta voi olla hyödyllistä!