3 mins read

Inspiroi lapsiasi oppimaan tieteitä näillä älypuhelinsovelluksilla!

Usein on niin masentavaa nähdä, että lapsesi eivät halua puhua luonnontieteellisistä oppitunneistaan ​​koulussa opettajiensa tai jopa sinun kanssasi. Sinusta tuntuu aina, ettei heillä ole motivaatiota parantaa tieteellistä tietämystään tai he ovat vain liian kiireisiä pikku sormiensa heiluttamisen kanssa ostamallasi älypuhelimella. Miksi he eivät kiinnittäisi heidän huomionsa töihin käyttämällä inspiraatiota opettamalla älypuhelimiensa avulla? Seuraavat sovellukset voivat auttaa heitä oppimaan luonnontieteitä ja arvostamaan tätä yleismaailmallista aihetta.
1. Siirry Skywatch Planetarium -sovellukseen
Lapset ovat varmasti kiinnostuneita tietämään, että he voivat oppia tähtiä, tähtikuvioita ja planeettoja älypuhelimensa avulla. Go Skywatch Planetarium -sovellus on hyvä paikka aloittaa tähtitieteellinen oppiminen. Tämä sovellus, joka on yhteensopiva iPadin, iPhonen ja iPad Touchin kanssa, tarjoaa paremman kuvan taivaasta ja sisältää sisäänrakennetun kompassin. Lapset voivat jopa asettaa tarkkailuasennonsa nauttiakseen todellisesta näkymästä horisonttiin missä tahansa kulmassa. Se on vuorovaikutteinen, mikä saa heidät tutkimaan taivasta parhaimmillaan.
2. Ihmiskehon sovellus
Ihmiskehosovellus on loistava 5–12-vuotiaille lapsille, ja se on täydellinen kuva, joka auttaa heitä oppimaan lisää ihmisen anatomiasta luu-, lihas- ja hermostoista ruoansulatus-, verenkierto- ja hengityselimiin. Tämä sovellus näyttää mitä tahansa, mikä kuvaa todellista ihmiskehoa, ja selittää, miksi tällaiset toiminnot vaikuttavat tai tapahtuvat kehossasi. Tämä sovellus on ladattavissa Apple App Storesta hintaan 2,99 dollaria latausta kohden.
3. Virtual Frog Dissection -sovellus
Poista pelko sammakoiden hajoamisesta 6-12-vuotiaan lapsesi aivoista lataamalla heille Virtual Frog Dissection -sovellus älypuhelimesi kautta. Aloita dissektio -painikkeen avulla lapsesi voivat nähdä eri vaiheet, jotka auttavat heitä saamaan paremman kuvan sammakon sisäelimistä. Tämä asetetaan virtuaalisessa laboratorioasetuksessa, joka tekee sovelluksesta interaktiivisemman. He voivat myös oppia lisää sammakoista tämän sovelluksen eri oppituntien kautta.
4. Luokittele se! Sovellus
Jos luulet, että paras tapa opettaa lapsillesi eläimiä on auttaa heitä oppimaan luokittelemaan ne liikkeiden, elinympäristöjen, samankaltaisuuksien ja erojen mukaan, luokittele se! Sovellus on hyvä sovellus ladata lapsesi älypuhelimeen. Yhteensopiva Android -puhelimien, iPhonen ja iPadin kanssa, testaa lapsesi tietämystä siitä, kuinka hän voi lajitella ja ryhmitellä tiettyjä organismeja. Hän voi tutkia Easy-, Intermediate- tai Advanced -tilassa. Se voi olla myös sovellus, jonka hän voi jakaa ystäviensä kanssa.
5. iCell -sovellus
Tämä sovellus antaa sinulle 3D -perspektiivin siitä, mitä lapsesi voi löytää solusta. Siinä on myös erilaisia ​​realistisia ja dynaamisia virtuaalimalleja, jotka auttavat kuvaamaan erilaisia ​​solurakenteita. Tässä sovelluksessa kuvattu solu ei rajoitu vain siihen, mitä ihmiskehossa on. Se selittää myös kasvien, eläinten ja jopa bakteerien solurakenteet. Lapsesi voivat lukea kaikki tarvittavat tiedot soluista käyttämällä perustasoa ja sitten he voivat edetä keskitasolle ja edistyneelle tasolle.
On todellakin hienoja tapoja innostaa lapsiasi oppimaan erilaisia ​​tieteeseen liittyviä asioita. Yllä olevien älypuhelinsovellusten avulla voit alkaa inspiroida lapsiasi oppimaan rakastamaan ja arvostamaan tätä aihetta entistä enemmän.