3 mins read

5 sovellusta, jotka voivat auttaa sinua kodin siivoamisessa ja järjestämisessä

Jotkut väsyttävimmistä ja loputtomista askareista ovat kodin siivous ja kodin järjestäytymisen varmistaminen. Ellet ole tällaisiin yksitoikkoisiin rutiinityöhön, onnekas, voit tehdä jonkinlaista apua. Hyvä asia on, että teknologia -alan ja erityisesti älypuhelinsovellusten kehityksen myötä näiden toistuvien tylsien askareiden ja tehtävien ei pitäisi olla yhtä uuvuttavia kuin viime aikoina. Itse asiassa joidenkin näiden sovellusten avulla tehtävät voivat päätyä melko vaivattomaksi, vaivatonta ja hauskaa.
Kotirutiinit
Yksi yleisimmin käytetyistä puhdistussovelluksista, kun otetaan huomioon kauppojen latausten määrä, on Home Routines. Tämä kätevä sovellus, joka jakaa kotisi pieniin osiin ja osiin, varmistaa, että olet vain kuukauden sisällä siivoanut talosi ylhäältä alas tahrattomasti. Lisäksi siivoamiseen käytetään vain 15 minuuttia päivässä. Tämä sovellus on kätevä ja hyödyllinen erityisesti käsiteltäessä alueita, jotka unohdetaan jatkuvasti, kuten kaapit ja jalkalistat. Tärkeää on, että tämä sovellus on suunniteltu käyttäjäystävällisellä tavalla ja on hauska käyttää.
Motivoidut äidit
Jos sinulla on jatkuvasti tapana unohtaa tai pikemminkin luopua joistakin askareistasi, Motivoidut äidit on loistava työkalu sinulle. Tämä sovellus, joka sisältää tarkistuslistan, on ihanteellinen luetteloimaan, mitä aiot saavuttaa jokaisen päivän lopussa. Yksinkertaisista askareista, kuten pesualtaan pesusta matonpesun ajoittamiseen, tällä sovelluksella on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että kaikki sujuu suunnitellusti ja suunnitellusti. Jos et ole kovin motivoitunut, koko luettelon tarkistaminen yhdessä päivässä voi olla haaste. Menkää kuitenkin!
Vihreä kiilto
Green Shine on ihanteellinen ratkaisu varmistamaan, että kotisi ei vain näytä kuohuviiniä, vaan se on myös mahdollisimman turvallinen. Tämä kätevä sovellus tarjoaa sinulle yli 100 vinkkiä, joilla varmistetaan, että kotisi on suojattu, mikä varmistaa, että kotisi on turvassa kemialliselta puhdistukselta, joka voi olla haitallista. Kuten nimestä voi päätellä, tämä on loistava sovellus, joka loistaa kotiisi ja varmistaa samalla, että olet turvassa.
Yksinkertaisesti Me
Aluksi Simply Us kehotettiin toimimaan hallintatyökaluna askareiden ajoituksessa ja luetteloiden laatimisessa. Kuitenkin hiljattain otettiin käyttöön kätevä ominaisuus, joka antaa parille tai ihmisryhmälle mahdollisuuden jakaa tehtäviä yhdessä ja osallistua niihin. Aina kun tehtävä lisätään tietyn henkilön aikataululuetteloon, sovellus voi synkronoida useiden laitteiden välillä. Näin varmistetaan, että tehtäviin suhtaudutaan helpommin ja tarvittavalla huomiolla. Lisäksi voit jakaa valokuvia ja kommunikoida kumppaneidesi kanssa lyhyiden pikaviestien muodossa.
Cozi -perheen järjestäjä
Jos sinulla on erittäin kiireinen aikataulu, sinulla ei ole mitään tekosyytä saada sotkuinen ja likainen talo enää Cozi Family Organizer -sovelluksen ansiosta. Tärkeiden kiireisten perheaikataulujen seuranta ei ole koskaan ollut helpompaa. Tämä appi auttaa sinua kaikissa näissä tehtävissä kätevämmin kodin pölyttämisestä aina tapaamisten ajoittamiseen.