Kuinka luoda viihtyisä ja mukava vierashuone

Vierashuoneen luominen on tärkeää, jos haluat koskaan viihdyttää vieraita niin, että he haluavat tulla uudelleen käymään. Ihanteellisessa maailmassa huoneesi olisivat yhtä mukavia kuin omat huoneesi ja samalla hyödyllisiä silloin, kun vieraasi eivät olleet siellä, jotta voit itse käyttää niitä itse.
Valitettavasti tämä ei ole sopiva kuvaus, kun tarkastellaan monia varahuoneita keskimääräisissä kodeissa. Liian usein varahuone on vain talon tylsin huone – pidetään enimmäkseen tyhjänä, jotta vältetään vieraiden tielle pääsy ja neutraali sisustus. Joissakin tapauksissa niistä tulee jopa kaatopaikkoja kaikelle muulle sotulle, jolle et löydä kotia. Nämä ovat loppujen lopuksi “varahuoneita”, joten ne eivät todennäköisesti ole etusijalla.
Varahuoneen sisustusta ei pidä lähestyä tällä tavalla. Lue ja katsomme, miten sinun pitäisi lähestyä näitä hankalaa ”jäänyttä” tilaa.
Onko visio
Sen sijaan, että heittäisit asiat yhteen satunnaisesti, kuten monet ihmiset tekevät huoneisiinsa, sinun pitäisi sen sijaan lähestyä tämän huoneen suunnittelua kuten mitä tahansa muuta. Tämä tarkoittaa suunnittelukonseptin hankkimista, värimaailman miettimistä ja koristeiden ja huonekalujen valitsemista parhaiten palvelemaan näitä tavoitteita.
Yksi hauska teema olisi yrittää tehdä huoneestasi faux -hotellihuone – voit tarjota teen valmistusvälineet, pesualtaan ja pari muuta esinettä ja voit sisustaa huoneen tuntemaan olosi hieman hotelliksi.
Tee siitä kodikas
Monet huoneet muistuttavat vankiloita. Nämä ovat karuja tiloja, joissa ei ole hyvää sisustusta, vanha sänky ja kaikki säilytyslaatikot.
Vähintään mitä voit tehdä, on tarjota olioille mukavuuksia, jotka tekevät huoneesta hieman nautinnollisemman viettää aikaa. Perusasioita, kuten yöpöytä, jossa on lamppu, ja jonnekin seisoa lasillinen vettä, ehkä vaatekaappi, jolla he voivat tyhjentää koteloihin ja vähintään riittävän raskaisiin verhoihin, jotta valo ei poistu. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, peilipöytä, kirjoituspöytä, muutama hyvä aikakauslehti ja luettava puku voivat tehdä kotona oleskelusta paljon miellyttävämmän kokemuksen.
Tee siitä joustava
Vaikka nämä vinkit tekevät huoneestasi hauskan ja mukavan vieraan kannalta, on tärkeää muistaa, että luultavasti saat vieraita vain muutaman päivän ajan ja että huone vain “istuu siellä” loput ajasta.
Siksi on hyvä käyttää jotain vuodesohvaa, joka voidaan siirtää pois tieltä, kun sitä ei käytetä. Siksi on myös hyvä säilyttää täällä muita tavaroita, joista voi olla hyötyä muualla vuodessa: esimerkiksi kirjoituspöytä ja joitakin kirjoja toimiston luomiseksi, tai ehkä joitakin painoja, jotka voivat muuttaa sen kuntosaliksi.