Huipputekniikka ruoan valmistukseen

Haluatko tehdä vaikutuksen ystäviisi järjestämällä täydelliset illallisjuhlat ja valmistamalla hienoja ja epätavallisia ruokia? Sinun ei todellakaan tarvitse olla asiantuntija tai edes erityisen lahjakas kokki: niin kauan kuin sinulla on oikeat gadgetit ja välineet, voit itse valmistaa melko vaikuttavia asioita paljon vähemmän aikaa ja vaivaa. Lue ja katsomme joitain parhaista gadgeteista, joita voit käyttää kulinaaristen taitojesi parantamiseen ja vieraiden tekemiseen…
Anturi Lämpömittari
Ruoanlaitto -ohjeet voivat olla hieman hyödyttömiä, kun on kyse siitä, kuinka kauan säilyttää asioita uunissa. Ongelmana on, että he unohtavat, että eri uunit ovat hyvin vaihtelevia ja jos uunisi ei ole aivan uusi, yläosa on todennäköisesti kuumempi tai kylmempi kuin pohja. Sitten alueesi lämpötila ja jopa kosteus voivat vaikuttaa kypsennysaikaan. Joidenkin reseptien ohjeet ovat siis täysin hyödyttömiä ja mahdollisesti jopa tuhoisia, mikä johtaa ruoan kypsentämiseen liian kauan tai ei tarpeeksi kauan. Muut reseptit jättävät ajoituksen kokonaan pois ja sen sijaan neuvovat yksinkertaisesti “kypsennä kunnes ruskistuvat”. Kiva…
Ratkaisu on anturilämpömittari, joka voi kertoa tarkasti minkä tahansa tuotteen lämpötilan. Haluat vedenpitävän, jotta voit laittaa sen pannulle, kun keität myös pastaa. Tällä tavalla voit myös mitata lihan sisäisen lämpötilan ja se tarkoittaa, että tiedät tarkasti, milloin ruoka otetaan pois (pienen tutkimuksen jälkeen). Tämä on hengenpelastaja!
Hidas liesi
Ongelma ruoanlaitossa on se, että monilla meistä ei ole tarpeeksi aikaa. Jopa aterioiden, joiden valmistaminen ei vie kauan, täytyy usein valmistaa ikää, etkä voi poistua kotoa uunin ollessa päällä ja leivonnaisia.
Ratkaisu on sitten käyttää hidas liesi. Tämä lämmittää ruoan hellävaraisesti käyttämättä niin paljon lämpöä tai energiaa ja ilman tulipalon syttymisen riskiä. Näin voit tehdä valmistelut aamulla ja sitten jättää herkullisen chorizo ​​-kanasi lämpenemään, kun olet töissä. Kun vieraasi lopulta saapuvat, ruoanlaitto on jo tehty kuin taika!
Tehosekoitin/monitoimikone
Nämä koneet voivat ottaa paljon työtä käsistäsi leikkaamalla ruokaa ja jopa kuorimalla puolestasi. Ne eivät ole aivan uutisia, mutta voit tehdä paljon asioita, joita et ehkä ole harkinnut. Esimerkiksi: tiesitkö, että voit käyttää niitä kuivajäällä oman hämmästyttävän sorbetin valmistamiseen ??
Jätehuoltoyksikkö
Haluatko vähentää pesun ja heittämisen määrää huomattavasti seuraavan aterian jälkeen? Osta sitten jätehuoltolaite. Nämä istuvat pesualtaiden viemäreihin ja sekoittavat sitten ruokaa alaspäin. Lopputuloksena on, että voit päästä eroon kuorista ja jätteistä estämättä pesuallasta tai ottamatta mätää ruokaa roskakorissasi.
Älypuhelin
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: älypuhelin! Tämä ei ole vain loistava laite reseptien ja YouTuben opetusohjelmien etsimiseen liikkeellä, vaan myös hengenpelastaja, kun asiat menevät pieleen ja sinun on tilattava tai etsittävä paikallisia italialaisia ​​ravintoloita…